30 +

godina iskustva

O nama

Lumio21 laboratorij

U današnje vrijeme obavezno je redovito provjeriti mjerni uređaj koji se koristi za važna i odlučujuća ispitivanja.
Akreditirani laboratorij koji radi u skladu s međunarodno priznatim normama je najbolje mjesto za to!

Lumio21 akreditiran je od Hrvatske akreditacijske agencije (HAA) prema zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025 za umjeravanje etalona i mjerila električnih veličina, frekvencije i vremenskog intervala te umjeravanje mjerila temperature, tlaka i relativne vlažnosti.
Lumio21 je inspekcijsko tijelo vrste C akreditirano od Hrvatske akreditacijske agencije (HAA) prema zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17020 za inspekciju mjerila otpora, mjerila brzine vozila u cestovnom prometu, uređaja za mjerenje udjela etilnog alkohola u izdahu ispitanika i taksimetara.

Lumio21

Laboratorij za umjeravanje, mjerenje, inspekciju i ovjeravanje

Za dugotrajnu prisutnost na tržištu, svakako je potreban razvoj, kvaliteta rada, te konkretan i profesionalan odnos prema korisnicima.

Uvažavanjem i primjenom svih navedenih komponenti, LUMIO21 je kao akreditacijski slijednik tvrtke CEI-IETA prisutan na tržištu više od 30 godina. Razvojem programa, uvođenjem novih tehnologija i edukacijom svojih djelatnika uspješno plovimo naprijed.

U uvjetima globalizacije, liberalizacije i velike konkurencije tržišta, pridaje se sve veća važnost točnosti mjerenja i ispitivanja, što proizvode čini sigurnima za korištenje.

Naši laboratoriji svojim postupcima sukladno normama HRN EN ISO/IEC 17025 i HRN EN ISO/IEC 17020 garantiraju točnost i neovisnost svojih ispitivanja i mjernih rezultata.

Ispitivanja i sastavljanje tehničke dokumentacije možete provesti u našem Ispitnom laboratoriju.

Daljnju kontrolu u procesu proizvodnje obvezno je provoditi vlastitom mjernom opremom. Za točnost rezultata mjerenja preporučujemo kontrolu – umjeravanje mjerila u našem Mjeriteljskom laboratoriju.

Važeće potvrde o akreditaciji, kao i važeći prilozi potvrda o akreditaciji mogu se provjeriti i u registru potvrda hrvatskih akreditacija dodijeljenih od strane Hrvatske akreditacijske agencije (HAA) na internet stranici www.akreditacija.hr/registar

Pravila i upute Hrvatske akreditacijske agencije koje Lumio21 d.o.o. ima obvezu primjenjivati javno su dostupne na internet stranicama Hrvatske akreditacijske agencije na adresi www.akreditacija.hr/pravila_i_upute

img

1000 +

zadovoljnih klijenata

12000 +

ovjerenih uređaja

17000 +

umjerenih uređaja

20 +

godina iskustva

Ovlašteni zastupnici